sånna är vi

Ett lifestyle-företag med hantverksbakat fika, grymt kaffe, och enklare mat lagad från grunden. Dessutom en inspirerande butik med inredning där ni hittar ett stort utbud från olika varumärken, ett dressingroom med handplockade kläder från flera olika leverantörer. I caféet hittar ni våra skafferihyllor med en uppsjö av sött och salt som du kan köpa med dig hem. Allt detta under samma tak i våra råa ruffiga industriella lokaler. I dag består teamet av många härliga medarbetare, som tillsammans skapar en kreativ arbetsplats och mötesplats.

ut på byn och lev life med oss

Vi har självklart öppet året runt. Vi har några egna gästparkeringar direkt utanför våra lokaler, på andra parkeringar i vår närhet så används p-skiva.

Vi har ofta högt tryck i vårt café så vill man äta och fika så tilldelas man bord av oss utifrån hur många gäster ni är i ert sällskap, på detta sätt nyttjar vi våra platser på rätt sätt och väntetiden till ett bord blir kortare. Det går givetvis bra att boka bord om man vill äta, för att fika är det drop-in som gäller.

Inomhus har vi ca 40 sittplatser, sommartid på vår uteservering har vi ca 40-50 sittplatser. Husdjur är välkomna på vår uteservering. Hela vårt sortiment finns att få som take away.

För att få en inblick i allt det goda i vår värld så följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Instagram och Facebook.

Varmt välkomna ut på byn!

skriv gärna om du har funderingar